Ružinov bude rozvoniavať mäsovými špecialitami
Organizátori Ružinovských zabíjačkových slávností 2017 si pripravili ukážky tradičnej slovenskej zakáľačky. Chýbať nebude ani súťaž vo varení kapustnice.
Mestská časť Bratislava-Ružinov v spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov pripravili pre všetkých milovníkov mäsových špecialít tradičné Ružinovské zabíjačkové slávnosti 2017. Uskutočnia sa 4. februára 2017 od 10:00 hod. v Parku Andreja Hlinku.
Zabíjačka aj fašiangový sprievod
V sobotu 4. februára od 10:00 hod. budú v Parku Andreja Hlinku rozvoniavať mäsové výrobky. Organizátori si na tento rok pripravili ukážky tradičnej slovenskej zakáľačky, chýbať nebudú ani farmári so zabíjačkovými špecialitami, ochutnávka ovarovej kaše, súťaž vo varení kapustnice a bohatý kultúrny program. Počas podujatia je možné zakúpiť si tradičné pochutiny starých mám – klobásky, slaninu, čerstvé mäsové pochutiny, ale aj pečené rebierka, či bravčové kolená.
Návštevníci sa môžu taktiež tešiť na fašiangový sprievod v podaní Folklórneho súboru Karpaty, na vystúpenie Moniky Rigó – korunovanej kráľovnej cigánskych čardášov, ako aj na koncert kapely Salamander.
Ilustračný obrázok