Varené vínko, móda aj kultúra. Bratislavčania si opäť užijú Zimný TYRŠÁK
Priestor na Tyršovom nábreží bude patriť dobrému jedlu aj lokálnym výrobkom.
Tyršák sa po krátkej prestávke opäť otvára návštevníkom. Okrem dobrého jedla a pitia sa zameria aj na podporu lokálneho dizajnu a módy. Bratislava24 o tom informoval Michal Svarinský zo spoločnosti Institute of Promotion.
Jedlo aj kultúra
Na mieste, ktoré sa v letnej sezóne spájalo s pieskom, drinkami a leňošením, nájdu návštevníci opäť príjemnú predvianočnú atmosféru v bezpečnom prostredí. Zimný Tyršák už tradične ponúkne mnoho dobrého pod zub. Nebude chýbať predvianočná klasika v podobe bravčovej krkovičky v žemli, kuracích pŕs v žemli, lokší, vareného vína, či punču.
Zimná edícia prinesie v novembri aj výstavu fotografií Jána Šebíka z novembra 1989 a v decembri výstavu multižánrového festivalu Humans of [fjúžn] autorov Piotr Gąska a Jany Gombíkovej.
Vďaka spojeniu s legendárnym Urban Marketom sa na Tyršáku 11. a 12. decembra vystrieda niekoľko známych značiek. Výrobky z ich produkcie si budú môcť návštevníci kúpiť priamo na mieste.
Vstup iba pre zaočkovaných
Tyršák je ideálnym miestom pre stretnutia priateľov a rodiny v bezpečnom prostredí na čerstvom vzduchu, či už ako príjemná zastávka na spoločných prechádzkach po Tyršovom nábreží, alebo priamo na vyhrievaných terasách na Tyršáku.
Areál bude oplotený a vstup bude len pre zaočkovaných.
Brány Tyršáku sa otvoria v stredu 17. novembra. Otvorený bude vo všedné dni od 15:00 hod. do 24:00 hod. a cez víkendy od 12:00 hod. do 24:00 hod.